Вълнуващ май месец в Лаба

  • Започна нов курс по системна/мрежова администрация (https://sa.ludost.net), чиито прогрес ще бъде публикуван за хората, на които им е интересно. Около курса лабът се снабди с около тон мрежова, телефонна и свързана с това техника. Aко някой желае да се занимава и да пробва различни неща, може да се свърже с vasil@ludost.net или просто да се разходи до Лаба, за да я види.

  • в Лаба вече има опция за coworking. Цената е 128 лева/месец за фиксирано място и 64 лева/месец за гъвкаво.

  • На 8ми май (петък) от 19:00 се случва поредното издание на Show Your Shit Friday (SYSF). Събитието е ежемесечно и е едно от най-популярните в Лаба – хората едвам се събират в лекционната. После някой да не каже, че игрите били за деца. Обикновено след презентациите се играят бордови игри и се пие бира 😉 Този месец презентациите ще са на английски. Заповядайте!

  • На 12ти май (вторник) от 19:00 Антон организира събитие за запознаване със системата Human Design. След успеха на предното събитие в края на февруари, презареждаме с още информация и влизаме на дълбоко в себепознаването.

  • На 16ти май (събота) от 20:00 Цветан организира Лаф за съня. Там Цецо ще ни говори за удоволствия, проблеми, странности и забавности свързани с това състояние на неактивност.

  • На 16ти май (събота) има две събития в Пловдив – PlovdivConf (http://plovdivconf.com) и рожденият ден на hackafe (http://hackafe.org). Имате двоен повод да посетите града на тепетата, докато още не е станала непоносима жегата.

  • На 19ти май (вторник) от 19:00 часа ще се проведе първият по рода си workshop по миксиране, организиран от Metafiziq Recordings. Събитието е насочено към хора, които искат да се занимават с миксиране или продуциране на музика. Ако желаете да присъствате, може да закупите промоционален билет от 20 лева до 10ти май. Както винаги, членове на Лаба присъстват безплатно с предварителна регистрация.

Posted in Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>