Приложна Уеб Разработка с PHP и MySQL

Какво ще представлява курса?

Целта на курса е да се придобият практични умения симулирайки реална работна среда.

Фокусът ще бъде върху решаването на реални казуси, а не толкова върху синтаксиса на езика – типове данни, оператори, условни изрази… -> Тези умения се подразбират.

Изисква се също владеене на HTML и CSS на базово ниво.

Ще се започне с изграждането на базов фреймуърк, който постепенно ще се развива.

Накрая вместо тест ще се проведе хакатон.

Кога и Къде ще се провежда?

Курса ще се проведе в init Lab. Занятията ще бъдат двучасови, два пъти в седмицата – Вторник и Петък.

Курса започва от началото на Май при покриване на минималната бройка от 8 човека. (Максимум 15)

При желание на курсистите, курса може да продължи и Юни и Юли, като при всеки следващ месец ще се гради на наученото от предишните.

Колко ще струва?

Таксата за участие в курса е 80 лева на месец. 50% от таксата ще бъде предадена като дарение за Лаба.

Има и опцията за предплащане на 3-те месеца, като при тази опция месечната такса излиза 70 лева на месец или 210 лева общо. Плащането става на място по време на или веднага след първата лекция.

Кой ще води обучението?

Александър Миланов е софтуерен архитект и предприемач, с 8 годишен опит в разработването на уеб базирани приложения. Пътят му минава през водещи БГ фирми, freelance към български и чуждестранни проекти, най-вече на немския пазар. 2011 г. основава фирма за уеб разработка. От 2012 г. е активен в Start-up общността, като води проекти в 3 Start-up weekend-a.

Към кого е насочен курса?

Към хора, които са се насочили към кариера в уеб разработката, фронт-енд разработчици, които искат да придобият и back-end умения, студенти по Информационни Технологии или сходни специалности, търсещи източник на знания, придобити в практиката.

Какви са преимуществата?

IT специалиста и в частност уеб разработчика са престижни и добре платени професии, с възможности за бъдещо развитие в България и чужбина. В курса ще се работи по реални казуси, като решенията ще можете да ползвате както за бъдещи ваши проекти, така и при кандидатсване за работа, като част от вашето портфолио.

Записване:

[contact-form subject=’Записан участник за РНР курса’][contact-field label=’Име’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Основно занимание’ type=’select’ required=’1′ options=’Студент съм,Работя във фирма,Фрийлансвам,Предприемам’/][contact-field label=’Защо искаш да участваш?’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Опит с PHP (ако да за какъв период от време)’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’По какви проекти си работил/а?’ type=’textarea’/][/contact-form]

Posted in Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>